PRIVATE DATA PROTECTION POLICY

In overeenstemming met de Wet 15/1999 van 13 december over de bescherming van persoonsgegevens en door de voltooiing van dit formulier geeft u toestemming voor de verwerking van de verstrekte persoonsgegevens, die in het bestand potentiële klanten zullen worden opgenomen, eigendom van NATUURLIJKE LOGISTICS, SL, ingeschreven in het Algemeen Register van het Spaanse bureau voor gegevensbescherming, waarvan het doel is om de gegevens van de onderneming op potentiële klanten te beheren.

Houdt u er rekening mee dat uw gegevens aan het conglomeraat zal worden meegedeeld.

NATURAL LOGISTICS SL, is er verantwoordelijk voor dat uw gegevens wordt beschermd door bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het doel van deze mededeling is om de gegevens van onze klanten op te nemen in al onze vestigingen om het beheer van de gegevens te optimaliseren.

Ook informeren wij u dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Door het indienen van uw gegevens, gaat u uitdrukkelijk akkoord met dit gebruik, alsmede geef je toestemming om telefoongesprekken gericht op het sluiten van de bestelling te ontvangen.

Als u het hier niet mee eens bent kunt u een email sturen naar het e-mailadres: nl@500cosmetics.com

Daarnaast informeren wij u dat u het recht op toegang, rectificatie, annulering en oppositie, in overeenstemming met de genoemde wet heeft door het sturen van een e-mail naar het volgende adres: Calle Ana Mariscal, 5-28.223 Pozuelo de Alarcón, Madrid, of door te mailen naar: nl@500cosmetics.com